Frankrijk versus Brazilië: hoe u de FIFA Women's World Cup 2023-wedstrijd live kunt bekijken, waar u ook bent (2023)

Zie bij ExpressVPN

ExpressVPN

Beste VPN voor streaming

Zie bij Sling TV

Sling TV Blauw

Draagt ​​Fox bij elke wedstrijd van de Women's World Cup in de VS

Zie bij Pauw

Pauw

Spaanstalige verslaggeving van de Women's World Cup in de VS vanaf $ 6 per maand

Zie op BBC iPlayer

BBC

Bekijk gratis het WK vrouwenvoetbal 2023 in het VK

Zie bij TSN

TSN Plus

Bekijk het WK vrouwenvoetbal in Canada voor $ 20 per maand

Zie bij Prime

Primeur

Draagt ​​elke Women's World Cup-wedstrijd gratis in Nieuw-Zeeland

Twee van de sterkste teams in de Women's World Cup van dit jaar nemen het zaterdag tegen elkaar op, terwijl Frankrijk het opneemt tegen Brazilië in deze Groep F-wedstrijd.

De Fransen gaan op zoek naar hun eerste overwinning, nadat Jamaica in hun openingswedstrijd van het toernooi op een verrassend doelpuntloos gelijkspel werd gehouden.

Tafellopers Brazilië onderstreepten ondertussen hun status als een van de koplopers om volgende maand de trofee in de wacht te slepen na een dominante 4-0 overwinning op Panama. Sterspeler Ary Borges sloeg een hattrick en assisteerde nog een --misschien demeestDoelpunt Brazilië ooit.

Hieronder zetten we de beste op een rijlive tv-streamingdienstente gebruiken om Frankrijk vs. Brazilië te bekijken, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Frankrijk versus Brazilië: hoe u de FIFA Women's World Cup 2023-wedstrijd live kunt bekijken, waar u ook bent (1)

Frankrijk versus Brazilië: wanneer en waar?

Deze wedstrijd in Groep F vindt plaats op zaterdag 29 juli in het Suncorp Stadium in Brisbane.

De aftrap is vastgesteld op 20.00 uur. AEST lokale tijd in Australië, waardoor het een 06.00 uur ET of 3.00 uur PT start in de VS en Canada, en een 11.00 uur BST kick-off in het VK.

Hoe u de FIFA Women's World Cup 2023 overal online kunt bekijken met behulp van een VPN

Als je merkt dat je het toernooi niet lokaal kunt bekijken, heb je misschien een andere manier nodig om deze wedstrijd te bekijken -- dat is waar het gebruik van een VPN van pas kan komen. Een VPN is ook de beste manier om te voorkomen dat uw internetprovider uw snelheden op de speldag afremt door uw verkeer te versleutelen, en het is ook een goed idee als u op reis bent en merkt dat u verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk en u wilt toevoegen een extra privacylaag voor uw apparaten en logins.

Met een VPN kun je virtueel je locatie op je telefoon, tablet of laptop wijzigen om toegang te krijgen tot de game. De meeste VPN's, zoals onzeKeuze van de redactie, ExpressVPN, maak het heel gemakkelijk om dit te doen.

Het gebruik van een VPN om sport te kijken of te streamen is legaal in elk land waar VPN's legaal zijn, inclusief de VS, het VK en Australië, zolang je een legitiem abonnement hebt op de service die je streamt. Je moet er zeker van zijn dat je VPN correct is ingesteld om lekken te voorkomen: zelfs als VPN's legaal zijn, kan de streamingdienst het account beëindigen van iedereen die volgens hem correct toegepaste black-outbeperkingen omzeilt.

Op zoek naar andere opties? Zorg ervoor dat je enkele van de andere geweldige bekijktVPN-aanbiedingennu plaatsvindt.

ExpressVPN is onze huidige beste VPN-keuze voor mensen die een betrouwbare en veilige VPN willen, en het werkt op verschillende apparaten. Het is normaal $ 13 per maand, en dat kanmeld u aan voor ExpressVPN en bespaar 49% plus krijg drie maanden gratis toegang- het equivalent van $ 6,67 per maand - als u een jaarabonnement neemt.

Houd er rekening mee dat ExpressVPN een geld-terug-garantie van 30 dagen biedt.

Livestream Frankrijk vs. Brazilië in de VS

De WK-wedstrijden voor vrouwen worden uitgezonden op Fox in de VS. Als je al abonnee bent, kun je games livestreamen via de Fox-website. als je dat niet bent, heb je eenlive tv-streamingdienstdat draagt ​​​​Fox, de goedkoopste is Sling TV Blue.

Van de live tv-streamingdiensten die lokale Fox-stations aanbieden, is Sling TV Blue de goedkoopste voor $ 40 per maand.

Een belangrijk voorbehoud: lokale Fox-filialen zijn alleen beschikbaar als uw factuuradres in een van de18 grootstedelijke gebieden vallen onder de overeenkomst van Sling. Als u zich buiten een van deze gebieden bevindt, kunt u waarschijnlijk beter een van de onderstaande alternatieve services gebruiken.

Talloze anderelive tv-streamingdienstendragen ook lokale Fox-stations, namelijk YouTube TV, Hulu Plus Live TV, DirecTV Stream en Fubo. Ze kosten allemaal meer dan Sling TV, maar ze hebben ook meer kanalen. Bekijk onzegids voor live tv-streamingkanalenvoor details.

Telemundo, eigendom van NBC, biedt ondertussen alle games in het Spaans aan en kan ook worden bekeken via NBC's streamingplatform Peacock Premium.

NBC's streamingdienst Peacock biedt live Spaanstalige uitzendingen van wedstrijden van het WK vrouwenvoetbal 2023. Je moet aangemeld zijn met een Peacock Premium- of Premium Plus-account om games live te streamen.

Een andere optie in de VS voor het bekijken van wedstrijden is Tubi TV, dat volledige herhalingen van de wedstrijden in het Engels aanbiedt minuten nadat ze zijn geëindigd op degratis door advertenties ondersteunde streamingdienst. Je moet je aanmelden voor een Tubi-account om de spellen te krijgen, maar je hebt geen creditcard of abonnement nodig.

Bekijk Frankrijk vs. Brazilië gratis in het VK

Voetbalfans in het VK behoren tot de gelukkigsten ter wereld, aangezien alle wedstrijden van de FIFA Women's World Cup live worden uitgezonden op gratis kanalen, terwijl de BBC en ITV de uitzendtaken delen. Deze game wordt live vertoond op BBC1, wat betekent dat kijkers in het VK de game gratis kunnen streamenBBC iPlayer. De dekking begint om 10:45 uur BST op zaterdagochtend.

BBC iPlayer heeft speciale apps beschikbaar voor mobiele Android- en Apple-apparaten, evenals een breed scala aan smart-tv's en streamingboxen. Alles wat je nodig hebt is een geldige Britse tv-licentie om het toernooi te streamen.

Stream Frankrijk versus Brazilië in Canada

Uitgebreide live verslaggeving van het WK vrouwenvoetbal 2023 zal beschikbaar zijn in Canada via TSN. Kabelsnijders kunnen meekijken via de streamingdienst TSN Plus van het netwerk.

TSN Plus is een nieuwe directe streamingdienst met exclusieve dekking van PGA Tour Live golf, NFL-games, F1, Nascar en de vier Grand Slam-tennistoernooien. Ideaal voor snoersnijders, de service kost CA $ 20 per maand of CA $ 200 per jaar.

Stream Frankrijk vs. Brazilië gratis in Nieuw-Zeeland

Live verslaggeving van het WK vrouwenvoetbal 2023 voor het mede-gastland is via de gratis zender Prime. De aftrap voor deze wedstrijd is om 22.00 uur. NZST.

Je kunt elke wedstrijd van het toernooi gratis bekijken in Nieuw-Zeeland op het terrestrische kanaal Prime.

Dat betekent ook dat je games kunt livestreamen via het kanaalwebsite-- u hoeft alleen uw naam, postcode en e-mailadres op te geven.

Snelle tips voor het streamen van het WK vrouwenvoetbal 2023 met een VPN

  • Met vier variabelen in het spel - uw internetprovider, browser, videostreamingprovider en VPN - kan uw ervaring en succes bij het live streamen van de Women's World Cup-actie variëren.
  • Als u uw gewenste locatie niet ziet als standaardoptie voor ExpressVPN, probeer dan de optie "zoek naar stad of land".
  • Als je problemen hebt met het downloaden van de game nadat je je VPN hebt ingeschakeld en deze hebt ingesteld op het juiste weergavegebied, zijn er twee dingen die je kunt proberen voor een snelle oplossing. Log eerst in op uw abonnementsaccount voor streamingdiensten en zorg ervoor dat het geregistreerde adres voor het account een adres is in het juiste weergavegebied. Als dit niet het geval is, moet u mogelijk het fysieke adres wijzigen dat bij uw account is geregistreerd. Ten tweede hebben sommige smart-tv's, zoals Roku, geen VPN-apps die u rechtstreeks op het apparaat zelf kunt installeren. In plaats daarvan moet u de VPN installeren op uw router of de mobiele hotspot die u gebruikt (zoals uw telefoon), zodat elk apparaat op het wifi-netwerk nu op de juiste kijklocatie verschijnt.
  • Alle VPN-providers die we aanbevelen, hebben handige instructies op hun hoofdsite om de VPN snel op uw router te installeren. In sommige gevallen wordt u bij smart tv-services na installatie van de sport-app van een kabelnetwerk gevraagd een cijfercode te verifiëren of op een link te klikken die naar uw e-mailadres is verzonden dat voor uw smart tv is geregistreerd. Dit is waar het hebben van een VPN op je router ook zal helpen, aangezien beide apparaten op de juiste locatie lijken te staan.
  • En vergeet niet dat browsers ondanks het gebruik van een VPN vaak een locatie kunnen weggeven, dus zorg ervoor dat u een privacy-eerste browser gebruikt om u aan te melden bij uw services. We raden normaal gesproken aanMoedig.
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 30/08/2023

Views: 6430

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.